Vaste Telefonie – Voip

IP-Communications zal uw huidige situatie analyseren en evalueren met de nodige expertise. De dag van vandaag zijn er nog steeds bedrijven die gebruik maken van oude infrastructuur die meestal gekoppeld zijn aan oude abonnementen. Een verouderde situatie gaat gepaard met hoge kosten en inefficiënte oplossingen.

IP-Communications bereidt u voor op deze omschakeling, en legt u alles uit over de gevolgen van uw bedrijf. Daarna staan we u bij in de keuze van de optimale oplossing voor uw organisatie.

U zal in staat zijn om nationale en/of internationale gesprekken te voeren dankzij de voordelige VoIP (Voice Over Internet Protocol) tarieven.

Internet

Kent u de kostprijs van het uitvallen van uw internetverbinding? De redundantie vormt immers een cruciaal element in de continuïteit van uw internettoegang.

IP-Communications analyseert uw internetgebruik/behoeftes en bekijkt de technische mogelijkheden voor uw vestiging. koperdraad (xDSL), glasvezel, COAX, draadloze verbindingen, 3G en 4G. Om een maximale uptime van uw bedrijf te garanderen kunnen wij u een combinatie van deze technologieën aanbieden.

IP PBX

IP-Communications biedt zowel virtuele als hybride oplossingen aan voor uw bedrijf. Niettegenstaande de virtuele toepassingen op HyperV of VMware vandaag de dag in opmars zijn, is de hybride Linux gebaseerde Server daarom zeker en vast niet uitgesloten. Integendeel, bij dit laatste kunnen analoge en digitale devices op het systeem worden aangesloten.

Door gebruik van UC&C (Unified Communication & Collaboration) applicaties zal de efficiëntie binnen uw bedrijf en werknemers sterk toenemen. De geïntegreerde mogelijkheden zoals Presence, Call Journal, Chat & Click to Dial, zijn hierbij de meest gebruikelijke toepassingen.

Hebt u verschillende vestigingen in binnen en buitenland? Dan is het heel belangrijk dat de communicatie tussen uw verschillende sites continu en gestroomlijnd verlopen. De performantie van uw verbinding en waarvoor ze wordt gebruikt, spelen hierin een cruciale rol. Afhankelijk van uw business en specifieke situatie zorgen wij voor de nodige redundantie.
Uiteraard bent u ook verzekerd van de nodige SLA (Service Level Agreements.)

Reken op ons voor:

  • xDSL (Koper)
  • Business Fibernet (COAX)
  • Explorer
  • 3G / 4G
  • Wireless Access Points (NETGEAR)
  • IoT (Internet of Things)

Wat is IoT (Internet of Things)?

IoT (Internet Of Things) houdt in dat fysieke objecten (= things) met elkaar verbonden worden via het internet.

Fysieke objecten connecteren levert heel veel data (= Big Data) op waarop analyses worden uitgevoerd, relaties worden gelegd, processen worden gestuurd en geoptimaliseerd,… De voordien passieve objecten worden geactiveerd en worden ‘slim’. De voordelen voor overheden en bedrijven zijn immens: diepere en bredere inzichten, efficiëntere bedrijfsprocessen, klantvriendelijkere diensten,…

Hosted PBX

Op zoek naar dé manier om snel en efficiënt te werken, al uw data te centraliseren? Dan biedt de ‘Cloud’ heel wat voordelen: door uw communicatie te virtualiseren wordt het beheer van uw data minder omslachtig en tijdrovend. Documenten zijn toegankelijker en minder afhankelijk van de hoofdsite. Bovendien zijn uw gegevens volledig beschermd tegen een tal van schades zoals: water, brandschade en zelfs diefstal.

Een cloudoplossing is ook interessant als uw bedrijf meerdere vestigingen telt. Al uw thuiswerkers of mobiele medewerkers kunnen vanaf eender welke locatie inloggen en hun gegevens naar het hart van uw organisatie doorsturen: orders, bestelbonnen, afspraken…
IP-Communications adviseert u graag over de vele mogelijkheden die de cloud u biedt.

Wat zijn de belangrijke voordelen van de cloud?

  • Betere beveiliging
  • Minder risico op pannes
  • Lagere financiële investering

Hosted Server

Uw data en toepassingen worden gehost in de cloud. Wij zorgen ervoor dat u continu “up and running” bent, zelfs wanneer er zich een probleem voordoet. U hoeft geen servers meer te kopen, serverruimtes met airconditioning en dure onderhoudscontracten zijn niet meer nodig.  U betaalt enkel voor wat u nodig heeft. Geen onbenutte capaciteit meer. Waarom zou u betalen voor een eigen server waarvan u slechts 60% of minder gebruikt? Waarom zou u het risico lopen om alle gegevens te verliezen wanneer uw server uitvalt? Dit betekent lagere kosten en een kleiner risico voor u.

Consultancy

We adviseren u daar waar nodig en evalueren uw bestaande oplossingen naargelang uw specifieke noden en vereisten, ook vanuit een toekomstig perspectief. IP-Communications gebruikt zijn knowhow om u te begeleiden en adviseren. IP-Communications presenteert u diverse oplossingen op het vlak van zakelijke telefonie, specifiek voor uw business.

Om bedrijven te begeleiden richting oplossingen die efficiënt en bedrijfszeker zijn, besteedt IP-Communications veel aandacht aan consultancy. Pas dan kunnen we u optimaal bijstaan in uw keuze voor een bepaalde oplossing of combinatie van oplossingen. Een unieke dienstverlening in de sector. Heeft u een strategisch plan in verband met voice, data en internet? IP-Communiations brengt structuur in de telecomsituatie van uw organisatie, en zorgt dat elke toekomstige wijziging volgens een strikt stappenplan verloopt.

Project Management

Voorgestelde projecten voorbereiden, plannen, uitvoeren en afronden.

Telecom audit

Betaalt u niet te veel voor diensten die u niet meer gebruikt? IP-Communications vist het voor u uit aan de hand van een grondige situatieanalyse. We inventariseren de technologieën en oplossingen die u vandaag gebruikt en maken een ‘Picture’ van de situatie waarin uw communicatie verkeert. Zo beschikt u over een bruikbare inventaris, een beter overzicht en dus betere controlemogelijkheden. Daarnaast stellen we orde op zaken en adviseren we u rond het opzeggen van overbodige diensten en toestellen. Zo bespaart uw organisatie veel geld.